Bejelentés


Boroszlán Zenekar Keszthely


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Boroszlán zenészek szeretik a fülledt, középtempós lánc- és körtáncokat, hogy aztán egy vad balkáni szerbával felizzítsák a levegőt, majd nyakon öntsék egy-két reneszánsz hangulatú muzsikával, vagy bolgár eredetű „7”-essel.
Zenéjükben ének és furulya viszi a prímet, koboz és dob hozza a feszes tempókat, és bőgő dúsítja a hangzást. A zenekar szerencsésen ötvözi a hagyományos csángó táncdallamokat guzsalyas énekekkel, így a táncház egyben koncert is.
A keszthelyi csapat tagjai külön-külön már régóta szórakoztatják a magyar és külföldi nagyérdeműt. / Belgium, Románia, Francia-, Német-, Lett- és Észtország…/ Közös koncertjeikkel és táncházaikkal folyamatosan pörgetik a hazai és külföldi közönséget. / Csángó est, Múzeumok Éjszakája, Balaton Fesztivál Keszthely…Németország, Hollandia /
A zenekar időnként hagyományos vonós népzenét is játszik, ilyenkor Pihés Gábor kontrás a vendégmuzsikus. ( Tátorján együttes, Keszthely)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!